Tilmeld dig som medlem for at booke en ferie: Log indTilmeld dig her

 

 

Den helt igennem danske holipass-rejseportal er simpelthen en klub, hvor medlemmerne kan booke hotelværelser til indkøbsprisen.

Enhver kan blive medlem. Der er ingen bindingsperiode.

  • Et medlemskab med månedlig betaling til DKK 29 gælder for medlemmet og yderligere 8 rejsende
  • Et medlemskab med årlig betaling til DKK 299 gælder for medlemmet og yderligere 8 rejsende

Du kan uden medlemskab frit klikke priserne frem på HOLIPASS-portalen, så du kan sammenligne med konkurrenternes priser på samme ydelse.

HOLIPASS’ kerneværdier går ud på, at konceptet skal være NEMT, SIMPELT, ÆRLIGT OG TRANSPARENT:

Det skal være fuldkommen nemt og bekvemt, at være kunde hos HOLIPASS, hvor konceptet skal være fuldkommen simpelt og hvor vi fra ende til anden optræder fuldkommen ærligt – og hvor vi fra første færd har knappet ned og er transparente, så enhver ved selvsyn kan konstatere, at alt, hvad vi siger – ja, det passer simpelthen !

Det, er i al sin enkelthed HOLIPASS brand promise !

Det kan næsten lyde for godt til at være sandt – så derfor har vi ladet BDO gå konceptet efter i sømmene – og attestere, at den er god nok

Her finder du revisorerklæringen om forretningsmodellen

Her finder du revisorerklæringen om salg til indkøbspris/kostpris.

Det har sin pris for os i og bag HOLIPASS at tilbyde dig det hele til indkøbspris: Vi har skåret alle overflødige udgifter i organisationen væk – og vi må pænt undvære de flotte kontorlokaler i Dubai, Paris, London og New York. For det ville bare gøre din rejse nødvendigt dyr. Vi har heller ingen piccoliner og kantinedamer: Vi brygger selv kaffen og har madpakke med hjemmefra.

Vi ønsker nemlig at være den døråbner – den portal - der sender flere glade mennesker på flere, større og prisbillige eventyr.

 

Vi giver dig og din familie EVENTYR TIL INDKØBSPRIS

Vi er simpelthen DESIGNED TO MOVE YOU

X
 

Eventyr til indkøbspris